JAPANSKE

MADKURSER

Lær autentisk japansk madlavning på mit madkursus i København.

I flotte omgivelser vil jeg lærer jer grundprincipperne indenfor japansk madlavning, hvilke råvare der skal bruges, teknikker og ikke mindst tips til udstyr og specialingredienser.

Vi skal udforske og lære om alt omkring det japanske comfortfood køkken, Izakaya (japansk pub mad) og gode stabile hverdagsretter som kan laves derhjemme til hele familien.

I de 4 timers madkursus er der også planlagt gennemgang af asiatiske speciel ingredienser, råvare og tips til køkkenudstyr og køb af knive. 

Dertil vil der være lidt øl og sake, samt kaffe og the.

Vi slutter af med at spise alle de lækre retter sammen ved et fælles bord.

Prisen pr. kuvert er 1295,- inkl. moms.

Central placering

Mine japanske madkurser foregår i centrum af KBH hos Suhrs højskole, nærmere bestemt pustervig 8. 

Kurserne vil starte om dagen med en varighed på ca. 4 timer, hvor der i dette tidsrum også vil være sat tid af til intro, fortælling om det japanske køkken, snak om udstyr, ingredienser samt selvfølgelig tid til at nyde og spise maden sammen.

Adresse:

Suhrs højskole

Pustervig 8.

1126, København K.

Nysgerrig?

Du er altid velkommen til at skrive til mig for at høre mere omkring kurserne, eller få besvaret eventuelle spørgsmål. 

Du kan se hvilke dage kurserne er til salg under booking herunder, hvor du også har mulighed for at købe og reservere dit næste madkursus.

Book madkursus