OM MIG

Min passion for det japanske køkken udspringer af, at jeg er vokset op med en japansk far og en dansk mor, og på den måde har fået den japanske kultur ind fra barnsben af, her er det særligt maden som ramte mit hjerte. 

Jeg har boet og rejst utroligt meget i Japan, og det er netop også på disse ture at jeg har gradvist har opbygget en stor fascination af det japanske køkken, kulturen og ikke mindst folket. 

Når jeg rejser tilbage til vores families sommerhus i byen Gifu hvor jeg er fra, så er det primært for at gå på opdagelse i landet, spise mig vej til nye smage og ikke mindst komme hjem med ny inspiration og viden.

Noget af det mest spændende for mig ved det japanske køkken er den diversitet der findes i det, også selvom det nogle gange handler om helt enkle ting som nudler, ris eller soja så findes der tusindvis af udgaver, traditioner og tilberedningsmetoder til hvert enkelt element. 

Efter flere år i restaurationsbranchen, med blandt andet 5 år hos Sticks and Sushi, og en tid som selvstændig restaurantejer, fandt jeg ud af at jeg ville lave mit eget firma og fokusere mere på undervisningsdelen af madlavningen, samt tilbyde min madlavning til private og firmaer via private dining.

“There was no downside to this level of service and professionalism that Emil delivers”

— Alice Schøn Larse